Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاست فردا: سفر استانی محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس به استان خوزستان با واکنش‌های مثبت فراوانی از سوی مردم مواجه شد؛ به‌نحوی که اگر سری در شبکه‌های مجازی بزنیم مشاهده می‌کنیم که قیاس فراوانی بین سفر مردمی او با مدیریت از راه دور مسئولان دولت شده است و حتی در این میان تصاویری از حسن روحانی در ایام کرونا منتشر شده است که با تمهیدات ویژه در هر موقعیتی سعی کرده است که از مانیتور با با دیگر مسئولان سخن بگوید؛ چه رسد به آنکه به طور مستقیم در میان مردم در شرایط کنونی حاضر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی چمران در تحلیل ابعاد سفر قالیباف به استان خوزستان به «فردا» گفت: «خصوصیت مدیریت آقای قالیباف همیشه میدانی بوده است و برخلاف برخی مسئولان هیچگاه امور را از دور کنترل نکرده است؛ البته قوه مقننه، قوه مجریه نیست که به‌طور وسیع و میدانی و به صورت جزئی درگیر قضایا و مشکلات مردم باشد اما به‌هرحال مجلس اگر از مشکلات مردم آگاه باشد، می‌تواند طرح‌های متناسب مطرح کند و دولت را از طریق قانونی مکلف به انجام آنها کرد».

او ادامه داد: «وقتی رئیس مجلس به یک استان می‌رود، همه مسئولان از استاندار و فرماندار تا نمایندگان آن منطقه در مجلس حضور می‌یابند و فضایی ایجاد می‌شود که مسئولان با همفکری هم درصدد حل مشکلات مردم برآیند و دست‌به‌دست هم بدهند و به یکدیگر کمک کنند تا دغدغه‌های مردم رفع شود؛ از سوی دیگر وقتی نمایندگان مناطق در مجلس که باید در جریان ریز مشکلات مردم منطقه متبوع خود باشند، می‌بینند که رئیس‌مجلس هم به‌طور مستقیم و بی‌واسطه با رنج‌های مردم درگیر است قصدی مضاعف برای حل مشکلات می‌کنند و چنین حالتی بسیار ارزشمند است».

چمران در پاسخ به این پرسش که چنین سفرهایی در نگاه مردم چه تغییری ایجاد می‌کند، تصریح کرد: «مردم کاملا همدلی مسئولان را احساس می‌کنند. وقتی مسئولی به‌جای آنکه صرفا در یک استان به سخنرانی بپردازد یا مدیریت از راه دور را در پیش بگیرند، پای حرف مردم می‌نشیند و گوش می‌دهد، مردم را خشنود می‌کند. البته آقای قالیباف امکان آن را ندارد که پای سخن فردفرد مردم بنشیند اما همین که یک عده از بین مردم می‌آیند و مسائلی که به عموم مردم مرتبط است، به رئیس مجلس منتقل می‌کنند، باعث دلگرمی همه مردم آن منطقه است. با روحیه‌ای که از استاندار خوزستان سراغ داریم می‌توان امید داشت که با همکاری همه مسئولان قدری از مشکلات مردم این منطقه کاسته شود».

او در پایان در قیاس جنس فعالیت قالیباف با مسئولان قوه مجریه گفت: «بسیاری از مشکلات کنونی ناشی از ضعف مدیریت‌هاست. آقایان در دولت مشکلات را به خوبی می‌دانند اما ارائه‌ای جدی بر حل آنها ندارند به همین دلیل نیازی به شنیدن مشکلات مردم نمی‌بینند. مردم انتظار دارند مسئولان اجرایی کشور را بین خودشان ببینند. البته اینکه برخی مسئولان صرفا از وجود مشکلات مردم سخن بگویند کافی نیست و اگر مسئولی در حوزه اجرا درد را می‌داند باید گامی برای رفع آن درد هم انجام دهد. به یاد داریم که رئیس دولت سابق به تمام استان‌های کشور سفر می‌کرد و سخن مردم را می‌شنید اما در دولت آقای روحانی چنین نگاهی وجود دارد که رئیس‌جمهور وقت سفرهای استانی ندارد و مسئولیت استاندار است که دغدغه‌های مردم را بشنود و منتقل کند که این هم نگاهی است اما به هر حال این واقعیت را نمی‌توان انکار کرد که وقتی مسئولانی مانند آقای قالیباف میان مردم می‌روند و درددل‌ها را می‌شنوند، ناراحتی مردم فروکش می‌کند و میان مردم و مسئولان همدلی ایجاد می‌شود».

منبع: فردا

کلیدواژه: مهدی چمران محمدباقر قالیباف خوزستان مشکلات مردم رئیس مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۷۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس قوه قضاییه: در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند

محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه توجه به امور فرهنگی از اولویت‌های مهم است، گفت: در این زمینه نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند بلکه همه دستگاه‌ها حتی شهرداری‌ها و بخشداری‌ها و وزارتخانه‌های مختلف باید به امور فرهنگی توجه کنند.

به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای طی سخنانی در جلسه شورای اداری استان هرمزگان، اظهار کرد: نسبت به سفر قبلی خود به استان هرمزگان در اسفند ۱۴۰۰ شاهد هستم که این استان به لحاظ شاخص‌های مشخصی از جهات گوناگون پیشرفت‌های محسوسی داشته است. به طور مشخص وضعیت بنادر، گمرکات و انبارهای اموال تملیکی استان هرمزگان همچون سایر مناطق کشور به طرز چشمگیری بهبود یافته است؛ البته همچنان نواقص و کاستی‌هایی در این حوزه وجود دارد که باید برای رفع آن‌ها اقدامات عاجلی را در دستور کار قرار دهیم.

رئیس عدلیه بیان داشت: ما مسئولان باید با روحیه جهادی و حضور میدانی و تعریف شده و هدفمند در میان مردم، پیوسته دغدغه رفع مشکلات آن‌ها را داشته باشیم. با صرف در اتاق نشستن و دریافت گزارشات نمی‌توانیم مسائل و مشکلات مردم را به طور کامل درک کنیم. البته هدف ما از حضور بدون واسطه در میان مردم و شنیدن مستقیم مشکلات و مسائل آن‌ها، کار تبلیغاتی نیست که اگر چنین باشد قدام ما برکت ندارد و کاری جلو نمی‌رود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، گفت: مشارکت مردم در امر مهم جهش تولید که شعار و هدف اساسی سال است با حرف زدن محقق نمی‌شود بلکه باید زمینه‌ها و بسترهای مشارکت مردم در جهش تولید را فراهم کنیم؛ در این رابطه دولت باید از تصدیگری خود بکاهد و بر حمایتگری و نظارت خود بیفزاید.

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: طی مدت اخیر اتفاقاتی در صحنه جهانی و منطقه‌ای رخ داد که به واسطه آن اتفاقات، جایگاه نظام جمهوری اسلامی در عرصه بین‌المللی و منطقه‌ای ارتقاء محسوسی پیدا کرد و بر بازدارندگی و عزت و شوکت نظام ما در منطقه و دنیا افزوده شد؛ بر همین اساس باید از این فرصت پیش آمده بهره بگیریم و ارتباطات وثیق و تعریف شده خود را با کشورهای منطقه‌ای و غیر منطقه‌ای توسعه و عمق ببخشیم.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: مردم ما شایسته خدمت بیشتر هستند، امروز این مردم در زمینه‌های مختلف معیشتی و تامین مسکن و برخی امور فرهنگی با مسائل و مشکلاتی مواجه هستند؛ همه ما مسئولان و کارگزاران برای رفع این مسائل و مشکلات باید نهایت تلاش خود را به کار بگیریم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، اظهار کرد: موضوعات فرهنگی، اقتصادی و امنیتی بر یکدیگر تاثیر و تأثر دارند؛ توجه به امور فرهنگی از اولویت‌های مهم است؛ در این زمینه نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند بلکه همه دستگاه‌ها حتی شهرداری‌ها و بخشداری‌ها و وزارتخانه‌های مختلف باید به امور فرهنگی توجه کنند.

رئیس عدلیه گفت: امروز دشمن اخلاق و فرهنگ و آموزه‌های دینی و اسلامی ما را هدف گرفته است لذا اگر به مقوله فرهنگی توجه نکنیم ممکن است تبعات این امر به مقولات امنیتی نیز سرایت کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای بیان داشت: امروز قاچاق یکی از مشکلات کشور است؛ ما از یک طرف در مقوله بنزین با ناترازی در تولید و مصرف مواجهیم و از طرفی دیگر در کشور ما بنزین و گازوئیل قاچاق می‌شود. باید تلاش کنیم این مشکل را رفع کنیم.

رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: امروز نیروهای مسلح ما به پیشرفت‌های چشمگیر و بزرگی نائل شده‌اند و نکته قابل تامل آنکه این پیشرفت‌های چشمگیر در زمان تحریم‌ها صورت گرفته است.

حال موضوع این است که آیا ما در عرصه‌های دیگر نظیر خودروسازی نیز نمی‌توانیم به پیشرفت‌هایی همچون پیشرفت‌های چشمگیر عرصه دفاعی نائل بیاییم.

پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه دوستی استاندار هرمزگان ضمن قدردانی از پیگیری‌های صورت گرفته از سوی دستگاه قضایی در خصوص عمده‌ترین مسائل این استان به ویژه در حوزه تجارت اظهار کرد: ‍ اقدامات دادگستری استان هرمزگان طی دو سال اخیر به ویژه در حوزه‌هایی نظیر مقابله با قاچاق سوخت، ساماندهی وضعیت گمرک و اموال تملیکی، مقابله با زمین‌خواری و همچنین صدور اسناد اراضی ملی و زراعی، اقدامات شایان توجهی بوده است.

وی در ادامه بیان داشت: ما در استانداری هرمزگان امور خود را در چهار حوزه مبنایی عمران و زیرساخت، اقتصادی، مردمی‌سازی اقتصاد و مردم‌یاری به پیش می‌بریم.

استاندار هرمزگان در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به وجود چالش آب در این استان، گفت: پیش از استقرار دولت سیزدهم به ۴۰۰ روستای استان هرمزگان با تانکر آبرسانی می‌شد که در حال حاضر این رقم به ۱۵۰ روستا رسیده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین «عبادی‌زاده» نماینده، ولی فقیه در استان هرمزگان ضمن قدردانی از سفر بدون تشریفات رئیس قوه قضاییه به این استان، به بیان برخی مشکلات و چالش‌های مردم هرمزگان در حوزه‌های مربوط به اراضی و قاچاق سوخت پرداخت.

«آشوری» رئیس مجمع نمایندگان استان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی با تقدیر از روند مستمر بازدیدهای میدانی رئیس دستگاه قضا اظهار کرد: انجام بازدیدهای میدانی و گفتگوی چهره به چهره با مردم و مسئولان، تا حد قابل توجهی در کاهش هزینه‌ها، جلوگیری از اتلاف منابع و تقویت سرمایه اجتماعی نظام، موثر خواهد بود.

«قویدل» مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت آموزشی این استان اظهار کرد: طی حدود دو سال و نیم گذشته، هزار و ۵۰۰ کلاس درس در مناطق مختلف استان هرمزگان به بهره‌برداری رسیده است.

«الماس‌نژاد» مدیر کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان نیز در این جلسه با اشاره به همراهی و همگامی این اداره کل با دادگستری استان هرمزگان گفت: در حال حاضر و در نتیجه تلاش‌های صورت گرفته، استان هرمزگان دارای بیش از ۷۵ بندر با مساحتی بالغ بر دو هزار و ۴۰۰ هکتار هکتار است.

«مویدی» مدیر کل شیلات و جهاد کشاورزی استان هرمزگان نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از وضعیت ۱۶۲ هزار هکتار اراضی کشاورزی این استان و چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی آن پرداخت.

دیگر خبرها

  • در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند
  • رئیس قوه قضاییه: در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند
  • قانون مدیریت یکپارچه شهری توسط مجلس پیگیری شود
  • مجلس شورای اسلامی، قانون مدیریت یکپارچه شهر را عملیاتی کند
  • مجلس شورای اسلامی، قانون مدیریت یکپارچه شهری را عملیاتی کند
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  • هشدار قالیباف نسبت به ابهامات موجود در مورد یارانه دارو
  • قدم تازه خالص‌سازها؛ قالیباف و صندلی‌اش هدف فعلی است | پشت چه کسی را گرفته‌اند؟
  • چرا قالیباف تصمیم گرفت از دولت انتقاد کند؟